info

onze contactinfo

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wens je meer informatie, advies of een afspraak? Onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-martens-latem

Is Acasa iets voor jou?

Ja. Als jij iemand bent die bewust kiest voor hedendaagse nieuwbouw, een investering voor het leven. Zonder zorgen voor jaren ver. En als je gelooft in het opwaarderen van bestaande buurten, meer dan in grote nieuwe verkavelingen die hectares vrije grond inpalmen. Je woont graag centraal, en omringd door groen?
Acasa heeft het voor jou in huis.

Onze waarden

DIT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Je staat voor een grote beslissing. Misschien wel de grootste van je leven. Dan wil je eerlijk en transparant worden geïnformeerd. Daar maken wij een punt van. Nog iets: We bouwen projecten met karakter, en kwaliteit, want we willen onze stempel op dit leven drukken en houden niet van middelmaat. We houden wél van service, dus bieden we die ook. Je krijgt er creativiteit bij, en optimisme. Wonen, leven en geluk is waar het allemaal om draait. Dat menen we oprecht.

Ons parcours

20 JAAR VISIE OP WONEN

"Ik ben zeer tevreden over de service van Acasa. Alle afspraken en beloftes werden nagekomen zoals beloofd."

Dirk Smet

Ons team

Specialisten in hun vak

Het Acasa team

ONS ENGAGEMENT

BOUWEN AAN DE WERELD

We bouwen met steen, glas, staal enzovoort. En met hart en ziel. We willen de wereld mooier maken, en daarom hebben we oog voor architectuur en levenskwaliteit. Maar we willen ook op andere vlakken ons steentje bijdragen. Daarom steunen we Thaleia. En bouwen we een bos.

Home Thaleia is een toonaangevend woonproject waar volwassenen met een beperking onder begeleiding toch volwaardig kunnen wonen. Bij Acasa steunen we dit project reeds een 10-tal jaren en stellen nu opnieuw onze knowhow ter beschikking om de bouw van huis Kaliope te faciliteren.

Ook als projectontwikkelaar nemen we onze verantwoordelijkheid op voor een groenere, zuurstofrijkere omgeving. Voor elke verkoop die gerealiseerd wordt sponsoren we 10 m² nieuw bos in Vlaanderen.