info

onze contactinfo

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wens je meer informatie, advies of een afspraak? Onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-martens-latem

Geplande infomomenten

Jardin Callier

Bel ons op voor vragen en meer info omtrent dit project

Jardin Callier

Succesvol lanceringsweekend achter de rug

Reeds 50 % verkocht

+32 (0) 9 321 03 00

Alle infomomenten

 • Voor 2022 voorzien wij in april een opendeurweekend. Wenst u meer informatie over een project, neem contact op en maak uw individuele vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde Vragen

Ja hoor, wij zijn gedurende de hele periode vanop afstand blijven doorwerken. Afspraken gingen telefonisch of via videocall door. Vanaf 11 mei mogen wij ook opnieuw afspraken ter plaatse laten doorgaan. Ook afspraken op kantoor of bij u thuis zijn dan opnieuw mogelijk.

Plan nu alvast uw afspraak in.
Mailen naar info@acasa.be
Bellen naar 09/ 321 03 00

Vanaf 11 mei wordt de volgende fase van de exit-strategie ingegaan, tenzij de veiligheidsraad dit de komende dagen alsnog zou herzien. Zo kunnen er vanaf maandag 11 mei opnieuw bezoeken in onze projecten plaatsvinden. Afspraken kunnen natuurlijk ook bij ons op kantoor of bij u thuis doorgaan.

Wij hebben een aantal richtlijnen opgesteld die door zowel onze medewerkers als onze klanten en bezoekers gevolgd moeten worden:

 • Elk bezoek wordt op voorhand ingepland zodat er geen overlap is met andere mensen
 • Onze woningen en appartementen worden voor en na elk bezoek ontsmet
 • Anderhalve meter afstand houden
 • Handen voor en na elk bezoek ontsmetten
 • Indien nodig voorzien wij een plexiglas scherm
 • Bij elke afspraak krijgt u van ons:
  • uw eigen map met alle documentatie
  • uw eigen stylo
  • een mondmasker
  • handschoentjes

Bent u ziek of vertoont u symptomen, of heeft u recent contact gehad met iemand die ziek is? Blijft thuis en geef ons telefonisch een seintje zodat we de afspraak op een later moment kunnen laten doorgaan.

Als investering:
Vastgoed kopen blijkt eens te meer een veilige investering. Want waar het spaarboekje en de beursaandelen in de huidige situatie een waardedaling laten optekenen, blijkt vastgoed kopen een resistente investering. Vastgoed heeft een gemiddelde waardestijging van 6 % per jaar* gekend over een periode van 50 jaar, ongeacht de economisch mindere periodes uit het verleden (denk maar aan de bankencrisis van 2008). De ultra lage intrestvoeten en de indexatie van huurprijzen maken het kopen van vastgoed extra rendabel.

* Bron: Statbel, het Belgisch statistiekbureau

Voor eigen bewoning:
Een eigen woning is meer dan ooit een veilige thuis gebleken. Want wat als de verhuurder zijn eigendom verkoopt…?

Garanties:
Acasa werkt met financieel gezonde aannemers. De kopers van onze nieuwbouwproject dat nog niet is opgeleverd, geniet bovendien van een financiële waarborg door de Wet Breyne.

Je gaat voor een zorgeloze en welberekende aankoop. Een nieuwbouwappartement of woning beantwoordt aan de laatste normen (isolatie, verwarming, bouw,…) waardoor zowel de kosten voor jou als eigenaar (herstelling, renovatie,…) als voor de huurder (energie-, onderhoudskosten,…) pakken lager liggen dan bij een bestaande entiteit.

Bijkomend zal het in de toekomst steeds moeilijker zijn om verouderd vastgoed te verhuren en doorverkopen gezien de vooropgestelde energienormen. Wie nieuwbouw koopt, investeert in zekerheid.

Zeker! Wij hebben de nodige veiligheidsvoorzieningen zoals mondmaskers, plexiglas schermen en ontsmettingsgel om samen en persoonlijk de documenten te overlopen. Indien u dit verkiest kan dit ook vanop afstand doorgaan. Acasa heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op digitalisatie. Dit stelt ons in staat om de aankoop van uw droomwoning of -appartement volledig digitaal af te handelen.

 1. Persoonlijk contact waarbij het project op afstand voorgesteld wordt per telefoon, e-mail of videocall. De klant krijgt een volledige uitleg met plannen, prijzen, lastenboek en alle vereiste documenten.
 2. Indien u overtuigd bent van uw keuze, kan u kosteloos een optie nemen op de woning of het appartement van uw dromen. De woonst wordt even uit verkoop gehaald tot ondertekening van de compromis.
 3. De compromis of onderhandse verkoopovereenkomst wordt u per mail bezorgd en wordt telefonisch of via videocall gedetailleerd met u overlopen.
 4. De compromis en overige documenten worden per post naar u opgestuurd in tweevoud. U bezorgt ons de getekende documenten terug per mail of per post.
 5. De getekende verkoopovereenkomst wordt verwerkt en doorgestuurd naar de notarissen. U ontvangt uw exemplaar terug samen met de uitnodiging tot overschrijving van het voorschot.
 6. Na betaling van het voorschot kan u zich trotse eigenaar noemen van uw nieuwe woning of appartement.

Dat kan! Gemiddeld gezien wordt de authentieke akte ingepland 2 tot 4 maand na het ondertekenen van de compromis. De meeste notarissen ontvangen nog cliënten voor de ondertekening van hun akte, maar de ondertekening kan ook eventueel via videocall of volmacht. Bovendien heeft de Vlaamse overheid reeds een termijnverlenging van 2 maand toegestaan voor de fiscale verplichting om te voldoen aan de registratiebelasting.

Sommige werven hebben even stilgelegen door overmacht, maar zijn ondertussen opnieuw aan het opstarten. De bouwvakkers zullen er alles aan doen om de nieuwbouwprojecten tijdig op te leveren, maar vertragingen zijn niet uitgesloten.

Bel ons

Je hebt een vraag. We gaan je helpen.

WIL JE ONS BELLEN/MAILEN?

Acasa

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be

Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-Martens-Latem

WIL JE MEER INFO?

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

WIL JE ONS ZIEN?

GRAAG! KOMEN WIJ BIJ JOU LANGS, OF VERKIES JE ONS KANTOOR? BEL VOOR EEN AFSPRAAK!