info

onze contactinfo

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wens je meer informatie, advies of een afspraak? Onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-martens-latem

TASTBARE BELEGGING OP LANGE TERMIJN

We bieden uitsluitend woningen en appartementen op uitmuntende centrumlocaties, optimaal georiënteerd, afgewerkt met duurzame materialen en innovatieve technieken. Dit garandeert een permanente meerwaarde voor de toekomst.

MAXIMAAL RENDEMENT

INVESTEREN VOOR VERHUUR

Als investeerder wil je zekerheid en wil je maximaal rendement. De beste garantie heb je met kwalitatief vastgoed op een goede locatie. Daarom ontwikkelen we alleen projecten waarvan we weten dat ze goed zullen liggen op de verhuurmarkt.

Hoog rendement

Uitstekende verhuurbaarheid

Aantrekkelijke omgeving

Vraag & antwoord

Investeren in vastgoed

Zelfde oppervlakte, andere prijs. Hoe kan dat? En waarom is duurder vaak slimmer?

Vincent - Je staat op het punt om te investeren in een nieuwbouwappartement en je vraagt je af waarom er tussen twee units met eenzelfde oppervlakte en afwerkingsgraad toch een prijsverschil is. Het antwoord zit hem in de locatie. Die bepaalt alles. Ook jouw return on investment. Op een goede locatie krijg je namelijk meer en betere kandidaat-huurders, daardoor is de kans op leegstand bijzonder klein en stijgt het huurrendement. Ook wanneer je jaren later opnieuw zou verkopen krijg je meer geïnteresseerde kopers. Hierdoor heb je een betere onderhandelingspositie, gaat de verkoop sneller en realiseer je een hogere meerwaarde.

Waarom is investeren in nieuwbouw beter dan in een bestaande unit?

Vincent - Je gaat voor een maximaal rendement. Een nieuwbouwappartement of woning beantwoordt aan de laatste normen (isolatie, verwarming, bouw,…) waardoor zowel de kosten voor jou als eigenaar (herstelling, renovatie,…) als voor de huurder (energie-, onderhoudskosten,…) pakken lager liggen dan bij een bestaande entiteit. Wie investeert in nieuwbouw, investeert in zekerheid.

Waarom wil een huurder meer betalen voor een nieuwbouw dan voor een bestaande entiteit?

Vincent - Iedere huurder weet dat zijn verbruikskosten elk jaar stijgen. Bij nieuwbouw weet hij dat de strengste energienormen worden gevolgd. Het E-peil van een huurwoning of -appartement moet zelfs verplicht in alle publiciteit vermeld worden. Ik merk de laatste jaren dat de huurders zeer veel belang hechten aan het energieverbruik. De constante stijging van de energieprijzen zet de huurders aan tot het zoeken naar een energiezuinige woning. Bijkomend is de huurder meer dan ooit bewust van zijn ecologische voetafdruk. Net daarom stellen we bij elk project dat we ontwikkelen de groene afdruk centraal. De regering legt almaar strengere normen op. Acasa voldoet altijd ruim aan al die normen.

Hoe weet ik zeker dat ik een geschikte huurder vind?

Vincent - Investeren in nieuwbouw op een toplocatie biedt de grootste zekerheid. Hoe meer kandidaat-huurders zich aandienen, hoe beter jij kunt kiezen wie het best aan jouw voorwaarden voldoet. Acasa helpt je daarbij. We werken nauw samen met door ons geselecteerde immokantoren die je van A tot Z begeleiden, en die alle troeven van jouw investeringseigendom door en door kennen.

Is investeren in vastgoed de slimste manier om aan successieplanning te doen?

Vincent - Successieplanning houdt in dat je bij leven gaat zoeken naar de meest voordelige manier om je vermogen over te dragen aan je nabestaanden. Investeren in vastgoed is dé manier om je vermogen tegen gunstige voorwaarden door te geven aan een volgende generatie

Persoonlijk advies

Vind ik hier wat ik zoek?

We richten ons op deze website tot mensen die willen kopen om te wonen. Maar we richten ons ook tot jou, want jij bent iemand die wil kopen om te verhuren. Alle projecten die je op deze website vindt onder de rubriek ‘wonen’ zijn als investering perfect verhuurbaar.

Vincent Moulin

"ACASA HEEFT ONS GOED GEADVISEERD IN DE KEUZE VAN ONZE INVESTERING."

- Renaat De Leenheer

Maak een afspraak

Grond te koop?

Wij zoeken nog gronden voor onze volgende projecten. Interesse om te verkopen? Bel ons.