info

onze contactinfo

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wens je meer informatie, advies of een afspraak? Onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-martens-latem

Bekijk ons aanbod

Woon dicht bij alles: winkels, scholen, restaurants, parken, sportcentra, uitvalswegen, … En woon tegelijk rustig, modern en duurzaam in kwaliteitsvolle architectuur, en omringd door groen. Ontdek onze projecten. (Ook voor investeerders.)

Hoe wij onze projecten ontwikkelen

Onze projectontwikkeling

KEUZE LOCATIE

Projectontwikkeling begint bij het vinden van een uitstekend gelegen terrein, op een centrale locatie met alle nodige voorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer in de buurt. Ook de aanwezigheid van groen en natuur is een absolute must.

BOUWTEAM

We zetten een team van gerenomeerde architecten en ervaren aannemers in om een onberispelijk eindresultaat af te leveren. De huidige bouw- en energienormen worden nauwgezet nageleefd van ontwerp tot realisatie.

DIENST NA VERKOOP

Voor, tijdens en na het bouwen staat de klantbegeleiding je bij met raad en daad. Bij ons kan je terecht met al uw vragen en opmerkingen. Als klant sta jij centraal in het hele traject. Je mag dan ook rekenen op een correcte service en feedback.