info

onze contactinfo

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wens je meer informatie, advies of een afspraak? Onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

+32 (0) 9 321 03 00 info@acasa.be Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-martens-latem

Eono, Gent

Zes ruime gezinswoningen in Gent

Eono

Wonen in het bruisende Gent

Eono biedt 6 ruime gezinswoningen waarbij extra aandacht wordt besteedt aan de architectuur. Gote raampartijen creëren veel lichtinval en dit wordt nog versterkt doordat het leefgedeelte zich op de eerste verdieping bevindt. Deze doorlichte leefruimtes worden verbonden met de ruime stadstuinen via een buitentrap. Elke woning is uniek, met 3 of 4 slaapkamers, 1 of 2 badkamers.

EEN UNIEKE BUURT

De troeven van Eono

Groen

Deze woningen bevinden zich in de buurt van een park of speeltuin.

Water

Verschillende lots van dit project hebben een prachtig zicht op het water.

Stadscentrum

Stap de deur uit en je bevindt je meteen in het stadscentrum.

Wonen in centrum Gent

Ligging Eono

Eono ligt nabij het historisch centrum van Gent, op wandelafstand van bus- en tramhaltes, het station, winkels en horeca, het universitair ziekenhuis en scholen. De nabijheid van het station Gent-Sint-Pieters en de op- en afritten van zowel de E17 als de E40 bieden een grote meerwaarde voor het project. Auto, trein, tram, fiets of te voet. Je bereikt de woningen vlot met alle vervoersmiddelen en zonder files.

Investeren

Investeren in Eono?

Onbezorgd uw geld beleggen? Een topinvestering vraagt een toplocatie! Eono biedt dankzij zijn unieke locatie, grote vraag, architectuur, groen en uitstraling een maximale meerwaarde en een optimale huurzekerheid. Verzeker uw financiële toekomst!

gegeerde woonentiteiten

dichtbij groene zone

betaalbaar

Points of interest

In de buurt van Eono

Blaarmeersen

Strandlaan 24, Gent, België

km

Adres

Noendries 38, 9000 Gent

contact

info@acasa.be
09 321 03 00

MAAK EEN AFSPRAAK

INTERESSE IN DIT PROJECT?

Wordt dit jouw droomwoning? Of lijkt dit je een sterke investering? Dan wil je wellicht meer details. We vertellen je ze graag persoonlijk.